Om mig

Då: Var en tjej på 23år som tröttnade på att jämt vara trött och ofta ha ont i huvudet, kondition som en 90åring och att ha ca 30kg jag ville bli av med, som det ser ut nu får se hur nöjd man är efter det.

Nu: Nu är jag en tjej på 25 år, har ätit enligt LCHF i 2 år och har aldrig mått bättre. Migränen, huvud och magvärken är så gott som helt borta. Tänderna har blivit bättre med mindre tandsten. Jag har varit med i expressen 2 ggr och berättat om min resa. Jag drömmer om att få peppa andra till ett smalare och hälsosammare liv. Hoppas på att jag kan peppa och inspirera någon med denna blogg.
Har även börjat träna och det har aldrig varit roligt men nu är det hysteriskt roligt. Så följ mig gärna på resans gång :)


Hur jag kom in på LCHF:  Jag har väll mer eller mindre alltid haft lite extra fett över på min kropp har varit alldeles för lat för att ta hand om min kropp över huvudtaget. Provade på modifast en väldigt kort period men annars har jag aldrig bantat eller liknande. När jag flyttade ihop med sambon så blev det att jag gick upp hel del i vikt när man kunde välja precis vad man ville äta själv. Men den 10 juni 2010 (var någon gång runt de datumet iaf) så hade jag och sambon några vänner över på fika och ena börjar prata om LCHF att hennes pappa som fått diabetes började äta enligt LCHF och slipper all sorts medicin för diabetesen och att hon provat och hon hade gått ner några kilon på en vecka och det lät ju helt klart för bra för att vara sant äta sjukt god mat, slippa svälta sig, kunna sitta i soffan utan dåligt samvete och gå ner i vikt iaf.
Började läsa på en hel del om LCHF och den 14 juni 2010 började vi äta LCHF. Kan inte säga att jag ångrar en minut. Visst är det jobbigt ibland och visst slinker det ner en och annan kolhydrat ibland men oj vad jag mår bättre nu på alla sätt och vis. Så jag har mycket att tacka min väns pappa för och för att min vän tog upp de där med LCHF. Just nu är jag en lycklig jävel och kilona försvinner sakta men säkert :)

Intressen: Film, foto och inredning.

Favoritfilmer: Pulp fiction, Death proof, the crow, Mulholland dr., Machete, Transporter, Dead and breakfast, Dawn of the dead filmerna, Evil dead, Alien, Predator, Nightmare before christmas, Jurassic park, reservoir dogs, Leon, The collector, Inglorious basterds.. Listan kan göras lååååång men jag tror jag slutar här..


Favoritmusik: Allätare men några jag lyssnar på just nu är Hype, Covenant, Colony 5, Diary of dreams, Type o negative, Queen, ZZ top, Depeche mode,  Siouxsie and the banshees.


Favoritförfattare: John Ajvide Lindqvist och Margit Sandemo.

Arbete: Butiksbiträde

Stjärntecken: Oxe (lat och envis som bara den)

Tatuering: Har en liten oxe nere på utsidan av höger vad, folk som ser den brukar undra om det är en djävul. Så ja man kan väll säga att det är både en oxe och en djävul. Båda delarna går alldeles utmärkt :)


Header penseln kommer från: lileya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...