söndag 11 mars 2012

Slitsam helg..Har varit en hel del på jobbet i helgen och jag känner mig ganska slut i huvudet får se när jag somnar idag, igår somnade jag 21.30 på soffan ;P
Ska vara på jobbet kl 8 imorgon bitti så blir till att åka tidigt. Så stänger jag då också så 8-19 det blir en heldag som heter duga ;P men efter den dagen är det bara 4 dagar till sedan helg <3 Tur att man inte har en sådan här vecka hela tiden och att jag faktiskt valt det själv. Får tänka positivt att de kanske blir en trevlig lön om jag har tur.

Får se om jag orkar uppdatera bloggen imorgon. Vilket jag tyvärr inte tror men då får ni nöja er med detta inlägget så lär jag säker uppdatera bloggen igen på tisdag :)

Nu ska jag snart få äta en masa god mat :) Sen blir det till att borsta katterna med den nya superborsten jag köpte till dom. Den ruinerade mig halvt men det var den värd har provat den och den rar bort allt löst skithår i pälsen på dom. Tror nog dom går ner något kilo var efter att jag är klar med deras päls ;P

Hoppas att ni alla haft en toppenhelg?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...