tisdag 24 augusti 2010

Snart är det jul igen..

Ja ni måste väll tro att jag är galen som redan börjar tänka på julen men det är så roligt tänker mycket på julen just nu då det är den roligaste tiden på jobbet när man jobbar i butik. Men sen började jag även tänka på om jag luckats gå ner 1kg i veckan i snitt som jag inte tror är helt omöjligt om jag faktiskt håller mig rätt strikt så kommer jag att gå ner 16 kg till jul och då har jag inte många kilon kvar till mitt slutmål. sen får man ju se hur det slutar. Så många bloggar jag har läst så verkar det vara långt ifrån omöjligt att gå ner detta iaf.

Men jag kommer köra på som inna tänker absolut inte svälta mig och jag kommer äta så jag blir mätt och visst ibland får man faktiskt unna sig lite.

Dock hade det varit helt fantastiskt om jag lyckas gå ner så jag tappat 26kg till jul. Då kommer jag vara mäktigt stolt över mig själv. Men vill inte att det ska gå för fort heller då jag vill att kroppen ska vänja sig med att bli mindre också. Fan det är bara 4 månader kvar. Kallt och jävligt kommer det vara men ooh va skönt att för varje vecka släpa runt på mindre fett och känna sig som en normal människa igen. Det var bra många år sedan man gjorde det. Jag kommer nog aldrig ha den där perfekta slimade kroppen men vad för det om man vet innerst inne hur man såg ut innan man började med LCHF.

Måste även tacka alla otroligt goa människor som lämnar pepp kommentarer efter sig när dom varit här och besökt mig ni är få men det värmer så mycket i hjärtat av alla fina ord ni skriver. Puss och kram till er och ni är mina änglar när man känner sig nere är det bara att läsa alla fina kommentarer om hur mycket ni tror på mig. Denna resa har blivit betydligt lättare pga er :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...