tisdag 3 augusti 2010

Lite småångest..

Hej på er allihoppa <3

Vet inte varför men antar att det är för att semestern börjar ta slut med stormsteg men fan jag älskar mitt jobb så jag vet inte varför jag känner mig såhär. Även julen närmar sig med stormsteg och den längtar jag till. Den är fan den bästa tiden på året att jobba på så otroligt roligt. Älskar att jobba i butik när det är lite småkaos och om jag får skryta lite så är jag rätt grym i kassan ;P

Idag blir det nog till att ta det lungt sambon har dragit på sig en förkylning och jag hoppas verkligen inte att jag får den men han har haft den i några dagar så jag tycker att jag borde blivit smittad redan om jag skulle fått den.

Skulle behöva röjja upp i lägenheten då vi var på ikea förra veckan och köpte en hylla till sovrummet så en byrå måste ner för att slängas och ska även sätta upp söta speglar i sovrummet för att det ska se lite mysigare ut.

och nu skriker min mage efter frukost så kanske är bäst att lyssna på den har inte ätit så jätte mycket de senaste dagarna har varit fullt upp så har bara ätit 2 mål matom dagen vilket inte direkt är någon höjdare :-/
Men jag hoppas att det är bra med er alla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...